Goedkope vliegtickets

Het is weer bijna tijd voor de voorjaarsvakantie. Ben jij een van de gelukkigen die vakantie heeft? Wij hebben de leukste vliegtickets onder de € 75,- voor jullie op een rij gezet. Wij zeggen inpakken en let’s coddi!

Eindhoven – Pisa
Altijd al een keer de toren van Pisa willen zien? Grijp dan nu je kans. Voor slechts  € 26,- per persoon vlieg je in de voorjaarsvakantie naar Pisa. Bekijk hier de deal.

Eindhoven – Boedapest
Ben jij nog nooit in het Oost-Europa geweest? Dan is Boedapest een van de steden die je absoluut moet gaan bezoeken. De stad heeft Westerse invloeden, maar Oost-Europese prijzen en daar worden wij heel blij van! Je kunt al naar Boedapest vliegen voor € 38,- per persoon. Bekijk hier de deal.

Wij hebben alvast een drietal food hotspots voor jullie op een rijtje gezet: 3x dineren in Boedapest.

Eindhoven – Milaan
Wie denkt dat Milaan alleen voor fashionista’s is, heeft het mis. De stad bruist van de architectuur, musea en hippe restaurants. Voor slecht € 49,- per persoon vlieg je in de voorjaarsvakantie naar Milaan. Bekijk hier de deal.

Tijdens mijn girlstrip naar Milaan verbleven wij in deze knusse AirBnB.

Eindhoven – Barcelona
Barcelona, een stad waar je zomaar stapelgek op kunt worden. Mijn absolute nummer één in Europa en ik ben er dan ook vaak genoeg te vinden. Of je nou op zoek bent naar cultuur, architectuur, groene parken, strand, uitgaansgelegenheden of overheerlijke tapas, Barcelona heeft het allemaal. Voor maar liefst € 72,- per persoon breng jij je voorjaarsvakantie door in Barcelona. Bekijk hier de deal.

Wil jij echte inside tips over Barcelona? Stuur ons dan een mailtje.

Wij zijn gek op bovenstaande deals. Waar breng jij de voorjaarsvakantie door?