Jack White's cocktailbar

Fish & Chips, een typisch Brits gerecht, simpel, maar lekker en overal ter wereld verkrijgbaar. Sinds kort ook in Maastricht. Wij zijn blij dat de eigenaar van Jack White’s Creative Fish & Chips zich gevestigd heeft in onze stad.

A bad day fishing is better than a good day at work”.

Jack White’s Creative Fish & Chips is, zoals de naam al een beetje verraadt, een restaurant dat zich kenmerkt op wat zonder twijfel het bekendste gerecht is van de Britse keuken: Fish & Chips.

Dit hippe restaurant ligt in het hart van Maastricht. In dit ruime restaurant (maar liefst plek voor 70 personen) wordt je vriendelijk ontvangen door het personeel. Op het menu staat natuurlijk vis. De mediterrane keuken en passie voor koken ontmoeten elkaar bij Jack White’s. Alle gerechten worden bereidt naar eigen recept.

Het is tijd om te eten. De kaart is klein, maar er is keuze voor iedereen. Als voorgerecht nemen we: Wakame (zeewiersalade met komkommer), Poppy Panko Prawns (gefrituurde garnalen), en Squid Tempura (inktvisringen). Tip: de Poppy Panko Prawns zijn onze favoriet.

Heerlijke voorgerechten bij Jack White's Maastricht

Op naar het hoofdgerecht. Wij hadden de keuze uit vier soorten vis. Na enig advies van het personeel hebben we gekozen voor de Basilico Tempura en de Mediterranean Panko. Beide in een woord te omschrijven: verrukkelijk. Jack White’s verrast ons met de smaak van verse vis, kruiden en huisgemaakte sausjes. Als sausjes liefhebbers zijn wij ook enorm blij met het assortiment van Jack White’s. Ieder sausje op de kaart is namelijk om te smullen. Tip: Spicy Beetroot, Garlic & Truffle, Basil & Chilli, maar eigenlijk moet je ze gewoon allemaal een keer proberen.

Jack White's fish & chips

Jack White's Maastricht sauzen

Een dessertkaart kennen ze niet bij Jack White’s, maar dat is ook helemaal niet erg. Na een aantal voorgerechten en het hoofdgerecht is onze buik in ieder geval aardig gevuld. Je kan hier wel lekker blijven borrelen met een lekkere Gin Tonic of een huisgemaakte cocktail.

Wij zijn blij met de komst van deze nieuwe hotspot. Creatief, vers, simpel en verrukkelijk. Heb jij al kennis gemaakt met dit nieuwe restaurant?

Jack White’s is geopend van dinsdag tot en met zondag.
Hoenderstraat 11, 6211 EL Maastricht