Over Letscoddi

Hi reislustige mensen,

Wij zijn Yves en Kayleigh, twenty-something, verliefd op de wereld (en elkaar) en een grote passie voor fotografie. Wij hebben onze 9 tot 5 baan en ons perfect gestructureerde leventje in Nederland, ingeruild voor een enkeltje naar de andere kant van de wereld. Een leven in ultieme vrijheid, back-to-basic, niks moet en niksen mag. Voor we jullie mee op reis nemen willen we ons eerst persoonlijk even voorstellen. Want wie zijn wij nu eigenlijk?

Dit is Kayleigh

Ik ben Kayleigh, opgegroeid in Limburg, waar ik mijn hartje verloren ben aan de stad Maastricht. Hier woon ik samen met Yves in ons eigen, kleine paradijsje. Waar ik vroeger heimwee had en het liefst thuis bleef, kan ik nu geen genoeg krijgen van reizen. Of het nou een city trip binnen Europa is of een onbekende bestemming aan de andere kant van de wereld, ik kan er geen genoeg van krijgen. Oh, ja er is een ding waar ik niet zo gek op ben: de camping, maar wie weet verandert dat nog wel.

Verder ben ik marketeer van beroep en zorg ik er dus eigenlijk voor dat een merk groeit. Met het opzetten van deze reisblog heb ik er dus  gelijk een nieuwe uitdaging bij. Kijken of ik mijn eigen merk ook kan laten groeien. Naast mijn werk als marketeer doe ik ook freelancen. Met mijn freelance-werk richt ik me vooral op content creatie want daar word ik blij van.

Verder ben ik verslaafd aan aioli en Nutella. Eigenlijk alles wat met eten te maken heeft. Tijdens het reizen kan ik dan ook niet genoeg krijgen van al het lekkers dat er te krijgen is. Wil je nog meer over mij te weten komen, blijf ons dan vooral volgen.

Dit is Yves

Mijn naam is Yves. Geboren in Kinshasa, Democratische Republiek Congo en opgegroeid in het pittoreske Limburg. Hier woon ik samen met mijn liefde, Kayleigh, in Maastricht. Waar ik als kleine jongen altijd een passie heb gehad voor voetbal, is reizen nu een van mijn grote liefdes. Geen enkele bestemming is te ver en geen enkele bestemming is te gek.
Van beroep ben ik communicatieprofessional. Dit houdt in dat ik organisaties en bedrijven adviseer op het gebied van de interne en externe communicatie. Mijn passie en kennis heb ik gebundeld in de blog Coddiwomple.
Ook niet onbelangrijk, ik heb eigenlijk altijd een goed humeur en ik heb nooit in een slechte ochtendhumeur.

En samen zijn wij Coddiwomple

Het idee voor een reisblog is ontstaan op een van onze eerste tripjes samen, in Griekenland. Het bedenken van een naam ging echter minder soepel, na lang denken was er een naam: Coddiwomple. Nu horen we jullie denken: ‘Coddiwomple, what?’ Dat leggen we natuurlijk graag even uit. De betekenis van Coddiwomple is als volgt: to travel in a purposeful manner towards a vague destination. Kortom op een doelgerichte manier reizen naar een vage bestemming. In onze ogen, is dit, wat we allemaal doen als we reizen.

Met een camera, drone en laptop op zak, verzamelen wij de beste tips voor bijzondere bestemmingen op deze wereld. Met deze blog willen we jouw reis een stukje leuker, avontuurlijker en vooral comfortabeler maken. Ga je met ons mee op reis?

Veel leesplezier!

Liefs,

xoxo
Yves en Kayleigh