Als echte locals weten wij natuurlijk als geen ander de allerleukste plekjes in Maastricht. En die delen we maar al te graag met jou. Zoals je weet houden wij ontzettend van reizen, maar mensen die ons echt goed kennen weten ook dat wij gek zijn op fashion. We gaan dan ook vaak een dagje shoppen. En waar kun je nou beter shoppen dan in Maastricht?

Maastricht is een van de zuidelijkste steden in Nederland. Met haar karakteristieke en romantische centrum waan je je al snel in het buitenland. De ideale stad voor een citybreak dus. Het centrum van Maastricht barst van de hippe vintage winkels, conceptstores, boetiekjes, restaurants en barretjes. Wij laten jullie vandaag kennis maken met een van onze favoriete boetiekjes: NOW.

Hip, klantvriendelijk, eigen en Scandinavische invloeden dat is waar NOW voor staat. Ze verkopen niet alleen dameskleding, maar hebben ook een te gekke herencollectie. En weet je wat leuk is? De collectie bij NOW is net even anders dan de massa en dan ook nog eens voor een betaalbare prijs. Dat willen we toch allemaal?

Mocht je niet zo van fashion houden, dan alsnog is deze hotspot een bezoekje waard. Het interieur is stijlvol en de eigenaren zijn echt twee ontzettend lieve mensen. Ze ontvangen je graag met een kopje koffie of thee om een praatje met je te maken en helpen je het liefst ook nog om als tevreden klant naar buiten te lopen.

Ook niet geheel onbelangrijk naast kleding verkoopt NOW ook schoenen en accessoires. Ze hebben zelfs een eigen sieradenlijn ontworpen, hoe tof?

Herencollectie NOW

Sieradenlijn NOW

Damescollectie NOW

Heb jij NOW al bezocht?

Maastrichter Smedenstraat 6, 6211 GL Maastricht

PS stay tuned want wij zullen een maandelijkse rubriek gaan schrijven over NOW.