Over ons

Over Coddiwomple

Coddiwomple is een reisblog voor avontuurlijke reizigers. Een online platform waarmee we jou willen inspireren om de wereld te ontdekken en andere culturen te omarmen. Op ons platform vind je tips over avontuurlijke bestemmingen, toffe citytrips en bijzondere accommodaties wereldwijd. Maar we delen ook handige inpaklijstjes en onze favoriete reisroutes.

Daarnaast bieden we online adviesgesprekken aan die jou erbij gaan helpen om jouw wereldreis werkelijkheid te maken. Droom jij al jaren over het maken van een lange reis, maar vind je het eng? Weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Wij drinken graag een digitale kop koffie met je.


Over Coddiwomple; dit is Kayleigh.

Hi! Ik ben Kayleigh

Ik ben Kayleigh, twenty-something en een van de gezichten achter Coddiwomple. Waar ik op jonge leeftijd heimwee had en het liefst op mijn vertrouwde plekje bleef. Ben ik ondertussen mijn hart verloren aan de wereld.

Met mijn camera om mijn nek en een notitieblok in mijn hand ga ik het liefst dagelijks op pad. Op zoek naar toffe hotspots, unieke accommodaties en avontuurlijke bestemmingen. Zodat ik jou kan inspireren voor je volgende trip in binnen- en buitenland.

In het dagelijks leven werk ik als freelance content creator & marketingspecialist. En in mijn vrije tijd ben ik het liefst op reis of werk ik aan mijn blog terwijl ik geniet van een lekkere cappuccino.


Yves Banza, over Coddiwomple

Hi! Ik ben Yves

Mijn naam is Yves, samen met Kayleigh het gezicht achter dit online reisplatform. Gek op citytrips en Europa, maar na onze 8 maandenlange reis door Azië kan ik niet wachten om ook de rest van de wereld te ontdekken.

Mijn hart gaat sneller kloppen van fotografie. Ik ga dan ook nooit de deur uit zonder mijn cameraspullen en drone zodat ik al onze avonturen kan vastleggen op beeld.

Naast mijn werk als Trademarketeer bij S. Oliver werk ik als freelance fotograaf en probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken.

Volg ons op social media!

Wij delen veel reisinspiratie op onze socials. Wil jij onze (avontuurlijke) reizen volgen en geen enkele reistip missen? Volg ons dan ook even op Facebook, Instagram en YouTube. Wil je samenwerken met ons? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina.