Samenwerken

Coddiwomple is een reisblog met bestemmingen over de hele wereld. Met onze reisblog willen we inspireren en laten zien dat iedereen kan reizen. Met een camera, drone en laptop op zak, verzamelen wij de beste tips voor bijzondere bestemmingen op deze wereld. Wij schrijven over hotspots, bijzondere accomodaties, de lekkerste foodadressen, de mooiste reisroutes, maar durven ook financieel inzicht te geven in onze reizen.

Met deze blog willen we de reis van onze lezers vooral een stukje leuker, avontuurlijker en vooral comfortabeler maken. Wil jij met ons samenwerken? Lees dan snel verder want wij hebben verschillende mogelijkheden.

Samenwerken

Coddiwomple is het perfecte platform om jouw bestemming, bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen bij echte avonturiers. Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen.

Samenwerken met reisblog Coddiwomple kan op verschillende manieren:

  • Persreizen
  • Destination marketing
  • Review van een product/dienst
  • Social media campagnes
  • Affiliate marketing
  • Give-away acties

Freelance opdrachten

Naast ons werk als bloggers voor Coddiwomple zijn we ook in te huren als freelancers. Wij houden ons als freelancers bezig met content creatie. Ben jij dus op zoek naar een freelance tekstschrijver, blogger, fotograaf of social media manager? Dan kijken wij graag, samen met jou, naar de diverse mogelijkheden voor jouw organisatie.

Wij werk(te) onder andere voor Smakelijk Maastricht (blogger, fotografie), Alanta Villa (fotografie, social media adviseur), DeStift (blogger), Balloons over Bagan (content creatie), A1 Trekkings Kalaw (content creatie), Buhay Isla (blogger, content creatie)

Contact & samenwerken

Als je meer over ons wil weten, kijk dan gerust even op de pagina over ons. Heb je vragen of wil jij met ons samenwerken? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

Liefs,
Kayleigh & Yves