Samenwerken

Wat leuk dat je met ons wilt samenwerken! Wij werken graag samen met bedrijven om avontuurlijke reizigers te inspireren. Wij focussen op avontuurlijke reizen, roadtrips, bijzonder overnachten en stedentrips.

Wil je jouw bestemming, accommodatie of product onder de aandacht te brengen dan komen wij graag met jou in contact. Stuur een e-mail naar info@coddiwomple.nl of neem contact op via ons contactformulier, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Samenwerken met Coddiwomple

Persreizen

Wij doen niets liever dan het ontdekken van nieuwe plekken, die we vervolgens maar al te graag met onze lezers delen. Wil jij een regio, bestemming, accommodatie of activiteit uitlichten onder onze doelgroep? Laten we dan samenwerken. We bespreken graag de mogelijkheden voor een persreis. Neem contact op via: info@coddiwomple.nl

Branded content

Wil jij je bestemming, product of dienst middels een online campagne en/of branded blog onder de aandacht brengen van onze doelgroep? Of wil jij juist een specifieke doelgroep benaderen, maar heb je geen idee hoe je die doelgroep kunt bereiken? Dan denken wij graag met jouw organisatie mee. Vul het contactformulier in zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen sturen.

Contentcreatie

Met een passie voor fotografie, een vlotte pen en een achtergrond in marketing weten wij als geen ander hoe we de juiste content moeten creëren om jouw doelgroep te bereiken en welke middelen daarbij het beste ingezet kunnen worden. Met onze camera’s, drone en notitieblok op zak reizen wij dan ook graag de wereld rond om content te creëren. Ben jij op zoek naar een fotograaf, een tekstschrijver voor jouw social media teksten of blogs? Neem dan snel contact op! Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje op onze Instagram @letscoddi of bekijk ons portfolio hier.

Productreviews

Wij testen graag reisgerelateerde producten uit tijdens onze reizen. Zo kunnen wij onze doelgroep helpen bij de voorbereiding van hun persoonlijke reis en de aanschaf van hun uitrusting. Wij zullen altijd een eerlijke review plaatsen! Wil jij dat wij een product voor jou testen, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Heb je andere ideeën of zou je graag willen brainstormen over de diverse mogelijkheden voor jouw organisatie en/of product? Stuur dan een e-mail naar info@coddiwomple.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen.