Tips

Tip: 5x de leukste boeken voor reisliefhebbers

Reisboeken, ons huis ligt er vol mee. Deze boeken zijn niet alleen heel handig bij de voorbereiding van je reis, je kunt er ook zo lekker bij wegdromen en het maakt je woonkamer een stuk kleurrijker. Of je nou op zoek bent naar reisinspiratie voor je volgende vakantie of een cadeau voor die ene reislustige vriend of vriendin. Met deze vijf reisboeken zit je altijd goed.

5x de leukste boeken voor reisliefhebbers

1. (Te) Gekke Slaapplekken van Renske Borst

Slapen in een wijnvat? Wakker worden midden in het bos? In het boek (Te) Gekke Slaapplekken van Renske Borst vind je de meest originele slaapplekken. Wij zijn fan en hebben dan ook al menig plekje uit het boek geprobeerd. Tip: in oktober komt er een derde boek uit met nóg meer bijzondere slaapplekken.

Bestel het boek (Te) Gekke Slaapplekken hier > | Prijs: € 16,99

Reisboek Te Gekke Slaapplekken, 5x de leukste boeken voor reisliefhebbers

2. Verliefd op Nederland van Roëll de Ram

Stiekem zijn we afgelopen jaar allemaal een beetje verliefd geworden op Nederland. In het boek Verliefd op Nederland van de Nederlandse reisblogger Roëll de Ram vind je de meest bijzondere plekken in Nederland. Of je nou houdt van stedentrips, bijzonder overnachten, natuur of cultuur. In dit boek vind je de leukste plekken in Nederland.  

Koop het boek Verliefd op Nederland hier > | Prijs: € 22,50

Reisboek Verliefd op Nederland, 5x de leukste boeken voor reisliefhebbers

3. Mooiste treinreizen van Lonely Planet

Wij zijn dol op reizen met de trein. Het is comfortabel, een stuk duurzamer dan reizen met de auto of het vliegtuig en je geniet onderweg ook nog eens van mooie uitzichten. In het boek Mooiste Treinreizen van Lonely Planet vind je maar liefst 60 waanzinnige treinreizen wereldwijd van klassieke langeafstandsreizen als de Rovos Rail in Zuid-Afrika tot verrassende treinavonturen dichtbij huis. 

Bestel het boek Lonely Planet Mooiste Treinreizen hier > | Prijs: € 59,99

Reisboek de Mooiste Treinreizen, 5x de leukste boeken voor reisliefhebbers

4. Backpackbestemmingen van Roëll de Ram

Na onze eerste backpackreis door Portugal wisten we het zeker wij willen de wereld over reizen met een backpack. In het boek Backpackbestemmingen geschreven door Roëll de Ram van We Are Travellers vind je de tofste backpackbestemmingen wereldwijd. Daarnaast vind je er praktische tips en krijg je ook een inzicht in welk budget je nodig hebt voor jouw backpacktrip in je gewenste land. 

Koop het boek Backpackbestemmingen hier > | Prijs: € 20,00

Reisboek Backpack Bestemmingen,

5. Insta Travel van Kim Weering 

We kunnen urenlang scrollen op Instagram op zoek naar de mooiste fotospots op onze volgende vakantiebestemming. Maar tegenwoordig kunnen we deze plekjes ook in het boek Instra Travel van Kim van Weering vinden. Het boek Insta Travel neemt je mee door Europa langs de favoriete fotoplekken van Belgische en Nederlandse Instagram Travelers. Ontdek dat verrassende plekje in een knus Frans dorp of dat toffe uitzichtpunt in Zwitserland.  Een boek vol tips, inspiratie en heel veel foto’s.

Bestel het boek Insta Travel hier > | Prijs: € 22,50

Reisboek Insta Travel

Ontdek meer leuke reisboeken voor reisliefhebbers

Zoek jij een ander reisboek of ben je op zoek naar nog meer reisinspiratie? Kijk dan vooral ook even naar de top 10 reisboeken van bol.com en laat je inspireren. Welk reisboek is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie onder dit blog. 

Geen reacties

    Schrijf een reactie